31 December 2014

Bidadari... - Hadiah Ikhlas Dariku

"Dalam Hati Ada Taman"















Saya jahit ni sebagai tanda penghargaan kepada setiap insan yang banyak memberi ilham, dorongan dan idea. Terima kasih, di atas jasa baik anda.

Harap anda semua suke taman saya. 

Bicara anda....
Elly Manik
hi jue.. akak dah amik bidadari tu.. tggu masa free akak upload dlm fp akak ye... nice bead work!! congrate!!
Angahsu
thanks bie...tak sangka plak inspirasi org...thanks again bie..
Sheik
salam..tuan umah...big thanks 2 u..cantiknya BIDADARI.. i pun tak boleh buat seperti ni.kreatif..dah boleh buka kelas nie...go go go girls!!
Anum
oh cantiknyee..letak dlm frame utk pameran bgs nih..hehehe
Glamstarz-Fariha
Terima kasih ini hadiah dari bie~brilliant beads. happy rasa coz karya saya jadi sumber inspirasi org lain
Mira-Glitz n Glamz
Terima kasih k.Bie... cantik sungguh bunga di taman.. sgt cantik!! suke.. terima kasih atas penghargaan dan gift..sgt chomel!! seperti tuan yg menjahit.
Nenek Glam
Award dari cucu yg ceria meria nie... kalau bercerita.. satu kampung akan tepuk tangan... sb BEST
Tks sayanggg.
Koleksi Qaisara
Hai Bie,thanks ya...cantik bidadari tu..rajin Bie buat..saya pun belum ada koleksi camni..nice
Kak Miza-Beads n Me
Tengokla cantikkan dia buat ,suke tengok.. hopefully pas ni akan ada design yg "gempaq2" dari bie..
Kak Gee-Art of Beads
THANK ALOT TO BIE very appreciate dgn hasil keje yang dia buat...sweet n colorful :)
Mangosteenskin
TQ!!! cantik bidadari tu bie! saya suka bunga warna hijau, tampuk dia oren tu.
Yatt Glitz Beads
cute se 'cute' bie yg mmg cute...
Fyda- Fyda Collection
Cantiknya taman milik Bie ni.. Rajin betullah bie ni.Da boleh buat kelas jahitan manik & labuci ni. Kalau di framekan lagiii cantikkkkkk.Thanks sekali lagi yer bie diatas penghargaan dan hadiah nie..Suke sangattttt !!!

12 December 2011

01 December 2011

31 October 2011

Biarlah Rahsia....

Suka ria.....

B'va Pua Kumbu Lengan (Kristal Glass)


Greyish Purplicious

03 October 2011

Baju Raya 2011

Untuk jahitan sebelum Hari Raya, ini saje yang sempat saya siapkan. Saya mohon maaf kerana tidak dapat menerima tempahan kalian, saya akui, saya memang sibuk dengan tuntuntan kerja.

Baju Oren.







Baju Hijau Biru




31 July 2011

B'va Bunga 6 Kelopak Kristal Glass (12)

Baju yang dah sarat dengan bunga-bungaan. Kerana nak jugak letak manik, maka gabungan kristal glass dan kristal plastik menjadi taruhan. Dengan harapan nampak bersinar-sinar.(kristal glass ni memang berkilau, puas hati kalau dijahitkan di atas baju yang sarat ni).